El col·legi repeteix assistència al Job Day UIB 2023

17 de març de 2023

posts/2023/03/17/jobday_ext_MP9IRBC.jpg

El DOIP torna a organitzar un nou any el Job Day de la UIB que ha congregat desenes d'empreses i altres institucions. En aquest esdeveniment, es proposa anualment interessants jornades amb tallers, sessions, conferències i debats dedicats a l'orientació laboral. A més, empreses i entitats tenen el seu estand informatiu, on presentar-se, deixar currículums i conèixer els perfils professionals que busquen.

 

Job Day cartel

 

 


Com cada any, una de les institucions allà presents ha estat el Col·legi Oficial d'Enginyers en Informàtica de les Illes Balears (COEIIB), juntament amb altres col·legis professionals, al Còrner dedicat a aquestes corporacions de dret públic. Durant tot el matí del 15 de març, nombrosos estudiants, professors i professionals s'han acostat a la nostra taula per preguntar sobre la professió i el món col·legial.

 

 


 

Des del COEIIB agraïm l'assistència, la participació i l'organització de totes les persones involucrades en aquest esdeveniment, que serveix per apropar el món professional al món universitari.

Filtre per categories