ISACA Barcelona i el COEIIB signen un conveni de col·laboració i us conviden a la conferència sobre COBIT 2019

19 de febrer de 2021

posts/2021/02/19/Screenshot_6.png

El Chapter de Barcelona de ISACA i el COEIIB han signat un conveni de col·laboració per a la realització en comú d'activitats de divulgació, formació i investigació que redundin en benefici d'ambdues entitats.

ISACA és reconeguda com un líder internacional d'opinió en la comunitat professional i acadèmica sobre el govern, la seguretat, l’auditoria i els riscos de les tecnologies de la Informació i el COEIIB celebra, en conseqüència, la col·laboració amb aquesta organització.

Amb motiu de la celebració del conveni, es convida a la conferència que impartirà en Xavier Rubiralta Costa, responsable de projectes de ciberseguretat i privacitat de la Universitat Autònoma de Barcelona, sobre "COBIT 2019, conceptes i elements clau", el dia 2 de març a les 18h.

En la conferència es presentaran les aportacions de COBIT 2019 des de la visió del seu llarg recorregut i l'amplitud de continguts. Davant dels creixents reptes de les tecnologies de la informació, i la necessitat del bon govern d'aquestes, COBIT clarament aporta valor a tots els actors implicats. Es presentaran els productes de COBIT i la seva arquitectura, els conceptes i elements clau, així com les majors diferències amb la versió anterior COBIT 5. Tot i fent una reflexió sobre l'ús que en fan les organitzacions i els professionals.

A la jornada hi participaran la nostra degana, Juana María Perea Pérez, i el president d'ISACA Barcelona, Joan Figueras, que explicaran la finalitat de l'acord.

L'enllaç per a participar en la conferència és: https://global.gotomeeting.com/join/600526669

Us hi esperam!

Filtre per categories